Party Land Skärholmen

St Patricks Day

På Party Land har vi så klart gröna accessoarer att ha på sig, som tex gröna hattar och fjäderboa mm. St Patricks Day är Irlands nationaldag som firas den 17 mars. Denna dag är det tradition att ha gröna kläder på sig och om man ser någon som varken bär gröna kläder eller accessoarer får man enligt tradition tillåtelse…

Alla hjärtans dag – Valentin`s day

Nästa stora högtid vi firar på Party Land är Alla hjärtans dag! Det firar vi med massor av nallebjörnar, ballonger, hjärtdekorationer och Alla hjärtans dag kort. Det finns många  sägner och legender runt ursprunget kring denna dag. Alla hjärtans dag firas till minne av helgonet Sankt Valentin, som fick lida martyrdöden, för att ha trotsat kejsar Claudius II:s förbud att…

Nyårsfest

Nyår är en av våra största högtider på Party Land, inför nyår har vi mängder av serpentiner, hattar, tutor, Happy New Year banners och allt för en snygg dukning.  

Julfest

Till jul har vi luciadräkter, pepparkaksdräkter, stjärngossestrut och fler tillbehör för ett lyckat firande och även roliga hattar. För den som vill klä ut från topp till så finns tomtedräkter för vuxna. Eller dekorera julfesten med girlanger och fina julballonger.

Halloween

Dags för Halloween! I de flesta länder firas Halloween den 31 oktober, vilket är dagen innan Alla helgons dag. (Halloween kommer från engelskans all hallows eve som översatt betyder alla helgons afton.) Butikerna är fyllda med allt från dekorationer till det bästa halloween-sminket!

MENU