Party Land Skärholmen

Kräftskiva

Vi är redo för kräftskiva, är du? Hos oss finner du förutom de traditionella kräftdekorationerna, även lite annorlunda kräftballonger och andra tillbehör. Allt för en härlig kräftskiva!    

Nu är det dags att förbereda inför studenten

Vissa fester kan bli ett minne för livet! Varför inte ta med dig den blivande studenten och planera er studentfest tillsammans. Nu har vi fått in fin fina inbjudningskort också.

Nyårsfest

Nyår är en av våra största högtider på Party Land, inför nyår har vi mängder av serpentiner, hattar, tutor, Happy New Year banners och allt för en snygg dukning.  

Julfest

Till jul har vi luciadräkter, pepparkaksdräkter, stjärngossestrut och fler tillbehör för ett lyckat firande och även roliga hattar. För den som vill klä ut från topp till så finns tomtedräkter för vuxna. Eller dekorera julfesten med girlanger och fina julballonger.

Halloween

I de flesta länder firas Halloween den 31 oktober, vilket är dagen innan Alla helgons dag. (Halloween kommer från engelskans all hallows eve som översatt betyder alla helgons afton.)  I Sverige infaller dock Alla helgons dag, den första lördagen i November, vilket i år blir den 1 november: samma dag som övriga länder.

MENU