Party Land Skärholmen

Nu är det dags att förbereda inför studenten

Vissa fester kan bli ett minne för livet! Varför inte ta med dig den blivande studenten och planera er studentfest tillsammans. Nu har vi fått in fin fina inbjudningskort också.

Oktoberfest

Bjud hem dina vänner på ölfest och inspireras av oktoberfest. Oktoberfest är en stor ölfest som frias från slutet av september och under oktober. Högtiden har sitt ursprung i München i Tyskland, festivalen är en av världens största folkfester med flera miljoner besökare. Oktoberfest har spridit sig och firas numera världen över.    

Kräftskiva

Vi är redo för kräftskiva, är du? Hos oss finner du förutom de traditionella kräftdekorationerna, även lite annorlunda kräftballonger och andra tillbehör.  

Halloween

I de flesta länder firas Halloween den 31 oktober, vilket är dagen innan Alla helgons dag. (Halloween kommer från engelskans all hallows eve som översatt betyder alla helgons afton.)  I Sverige infaller dock Alla helgons dag, den första lördagen i November, vilket i år blir den 1 november: samma dag som övriga länder.

Julfest

Till jul har vi luciadräkter, pepparkaksdräkter, stjärngossestrut och fler tillbehör för ett lyckat firande och även roliga hattar. För den som vill klä ut från topp till så finns tomtedräkter för vuxna. Eller dekorera julfesten med girlanger och fina julballonger.

MENU