Party Land Skärholmen

Halloween

Dags för Halloween! I de flesta länder firas Halloween den 31 oktober, vilket är dagen innan Alla helgons dag. (Halloween kommer från engelskans all hallows eve som översatt betyder alla helgons afton.) Butikerna är fyllda med allt från dekorationer till det bästa halloween-sminket!

Oktoberfest

Bjud hem dina vänner på ölfest och inspireras av oktoberfest. Oktoberfest är en stor ölfest som frias från slutet av september och under oktober. Högtiden har sitt ursprung i München i Tyskland, festivalen är en av världens största folkfester med flera miljoner besökare. Oktoberfest har spridit sig och firas numera världen över.    

Kräftskiva

Vi är redo för kräftskiva, är du? Hos oss finner du förutom de traditionella kräftdekorationerna, även lite annorlunda kräftballonger och andra tillbehör. Allt för en härlig kräftskiva!    

Nu är det dags att förbereda inför studenten

Vissa fester kan bli ett minne för livet! Varför inte ta med dig den blivande studenten och planera er studentfest tillsammans. Nu har vi fått in fin fina inbjudningskort också.

Nyårsfest

Nyår är en av våra största högtider på Party Land, inför nyår har vi mängder av serpentiner, hattar, tutor, Happy New Year banners och allt för en snygg dukning.  

MENU